Hydraunica

MANIFOLDS

Hydraunica geïntegreerde hydraulische Manifold Systemen zijn volledig in eigen beheer ontworpen t.b.v. het integreren van hydraulische kleppen, cartridge kleppen en servocartridges in uw systemen.

Ontworpen en gebouwd voor de toepassing van elke klant. De logica en functionaliteit van het Manifold is ontworpen om aan uw prestaties, veiligheid en montage eisen te voldoen. Hydraunica is de expert in het leveren van uiterst betrouwbare cartridge en servocartridge kleppen met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en functionaliteiten die zijn afgestemd op uw behoeften en ideaal in uw Hydraulisch Systeem.

       

 

 

Het maatwerk van Hydraunica Geïntegreerde Hydraulische Systemen en Manifolds zorgen voor een breed scala aan gecontroleerde oplossingen voor uitdagende toepassingen. Ook in allerlei offshore toepassingen worden onze Manifolds vaak toegepast.                Onze systemen bieden veel voordelen, o.a. precisiewerk, geringe afmetingen en gewicht. Hiermee  worden kosten bespaard en staan onze Manifolds bekend als een lekvrije en meer betrouwbare oplossing.

De volledig geïntegreerde functies en de hydraulische systemen in het manifold, staan garand voor een eenvoudige installatie. U kunt de basisblokken met veel extra leidingwerk eindelijk vergeten.
   

 

Voordelen
* Toepassingsspecifieke circuits verbeteren prestaties van de machine, verminderen de systeemkosten en verhogen de veiligheid.
* Onze eigen ontworpen Manifolds zorgen voor een kleine inbouwmaat en u bespaard veel op leidingwerk.
* Compleet geteste systemen verminderen aanzienlijk de kans op vervelende storingen en elimineert uw opstart  problemen.
* Onze High Flow en Active
Cartridge Kleppen zijn een verbetering voor de veiligheid en vermindering de systeemkosten
* Manifold gebaseerde systemen zorgen voor een schonere, lekvrije oplossing dat de noodzaak voor vaste of flexibele leidingen, aansluitingen en klemmen elimineert.
* Met behulp van geavanceerde ontwerpsoftware zijn wij in staat om elke denkbare oplossing te creëren.
   
Lid Metaalunie